Beauty news

Sakrijte ispod jelke savršen poklon za NJEGA!

Izmamite osmeh svom partneru kada bude otvarao svoje novogodišnje poklone! Darujte mu novi Acqua Di Giò Profumo Special Blend, sigurna sam da će biti oduševljen!

Dvadeset godina nakon svog pojavljivanja, Acqua di Giò nastavlja sa inovacijama! Koristeći jedinstvene, originalne sastojke mirisa, tvorac parfema Alberto Morillas je kreirao Acqua Di Giò Profumo Special Blend, novu ekspresiju muževnosti. Tople bazne note kriju ambrox i cachalox, a karakteristični mirisni potpis daje pačuli, u kombinaciji sa saglasjem mirisnih nota tamjana i balzama zimzelene jele. Po prvi put, ovaj pačuli ima jedinstveno poreklo: odabran je i dobijen u Gvatemali, u sklopu etičkog programa dobijanja sirovina koji je pokrenula ova parfimerska kuća. Za ovu naročitu priliku, crna bočica je ukrašena zlatnim detaljima. Parfimeru Albertu Morilasu još jednom je pošlo za rukom da suštinska obeležja snage i slobode parfema Acqua di Giò pretoči u miris. Acqua Di Giò oduvek je bio revolucionarni miris, a ono što ga čini toliko revolucionarnim jeste upotreba tehnički prefinjenih materijala i rafinisanih sastojaka. Svežina je postala snaga. U potpuno haotičnom u užurbanom urbanom svetu, Acqua Di Giò nastavlja da podstiče želju za bekstvom, traganje za slobodom, uz snagu, prirodnost i integritet.

Da se podsetimo, Acqua Di Giò nastao je 1996. godine, a inspirisan je ostrvom Pantelerija, koje se nalazi jugozapadno od Sicilije. Đorđo Armani je zamislio miris koji simbolizuje jedinstvenu snagu i neopisivu punoću čulnosti ovog ostrva, a parfimer Alberto Morilas (Firmenich) uspeo je da dostigne ovu alhemiju, donoseći pravu revoluciju u samom konceptu svežine među parfemima. Acqua Di Giò sadrži u potpunosti mušku dominaciju, unutrašnju snagu. Acqua Di Giò Profumo, koji je usledio 2014. godine, duboko je sofisticirani i intenzivan muški miris, prava oda mineralnoj svežini koja simbolizuje stapanje mora i stena i ispisuje sasvim novo poglavlje u priči Acqua di Giò. Njegova zaokružena elegancija označavala je ponovno rađanje mita u bočici parfema.

Ukoliko se pitate koliko košta ovo mirisno zadovoljstvo, evo informacije. Maloprodajna cena ACQUA DI GIÒ PROFUMO SPECIAL BLEND od 75ml je oko 10.600 din.

Foto: PR

Related posts

Beauty news

Nevidljiva kosa? Stvarno? Ghosted hair je novi trend!

Sad je vidiš, sad je ne vidiš? "Nevidljiva kosa" iliti "ghosted hair" je novi trend kada je bojenju kose reč. Ove neobične nijanse ...

No comments

Leave a comment