Fashion

DUM torbe: Kolorit koji najavljuje novu sezonu (+GIVEAWAY)

Iz kolekcije u kolekciju, dizajnerka Dunja Mihalački ne prestaje da nas oduševljava svojim radom i čini mi se da iznova pronalazi nove zaljubljenike u svoje tašne upečatljivog dizajna. Kvalitet, minimalizam, dugotrajan proces izrade i štampa na vinilu (njen zaštitni znak), jesu ono što je, tvrdim, izdvaja na modnoj sceni i po čemu su DUM torbe prepoznatljiv brend ne samo u Novom Sadu, gde nastaju, već i u čitavoj Srbiji i inostranstvu. Rekla bih da one nikada ne izlaze iz mode, a ono što mi se posebno dopada je činjenica da Dunja, uprkos trendovima koji se menjaju munjevitom brzinom, ostaje dosledna svom stilu i kreira isključivo ono što se njoj sviđa.

Nova kolekcija je, kaže, nastala je iz potrebe da sebi napravi novu tašnu. Poigravajući se bojama i oblicima, nije se zaustavila na prvoj ideji, te su nastale tri tašne koje predstavljaju praktičan i uvek zabavan modni detalj. Kolekciju torbi prate i kožne futrole za mobilni telefon i kartice (na kraju teksta saznajte kako da je baš vi osvojite!). Verujem da je uvek veliki izazov napraviti jednostavnu, a efektnu torbu koju će žene rado prihvatiti. Dunja priznaje da je potrebno izuzetno mnogo truda i rada, kao i angažovanje više osoba da bi nastala jedna DUM kreacija.

Ja sam odmah “pala” na sve tri jer su zaista statement komad koji ističe svaki outfit. Lako se kombinuju, što je meni izuzetno važno jer nisam dosledna uvek istom modnom stilu. Prepuštam vas sad fotografijama snimljenim u podnožju Petrovaradinske tvrđave, simbola mog grada, baš kao što je i DUM simbol Novog Sada kada je o unikatnim tašnama reč.

Jakna: Miss Sixty; Košulja: H&M; Pantalone: H&M; Čizme: Bershka; Minđuše i prsten: Tosh; Šešir: Parfois; Torba: DUM

Foto: Nebojša Marić

GIVEAWAY u susret Danu žena!!!

Pripremili smo poklon za jednu čitateljku, a u pitanju je kožna futrola za telefon i kartice, iz NOVE KOLEKCIJE. Minimalističkog dizajna, ova praktična futrola može da se nosi oko struka, kao kaiš ili oko vrata, sa ili bez drvene kugle, jer je dužina kaiša podesiva.

Da biste učestvovali, potrebno je da:

*zapratite FB stranice Something Modish i DUM

*zapratite Instagram profile @somethingmodish i @dunja.mihalacki

*U komentaru poslednje fotografije na mom Insta profilu tagujete tri prijatelja koja bi takođe učestvovala u giveaway-u.

*Podelite ovu fotku na svoj Instagram story i tagujete me (@somethingmodish)

Giveaway traje do 2. marta (do 23.59h), a 3.marta u 12h ću izvući dobitnicu putem random.org i objaviti na Instagram story-ju. Važi samo za Srbiju.

Srećno!

Related posts

Fashion

Modne tendencije: jesenji trendovi vredni pažnje

Dok nam letnje temperature i dalje pažnju usmeravaju ka laganim kombinacijama i kupaćim kostimima, modna scena već nagoveštava koj...

Fashion

Sredite garderober u samo 3 koraka

sezonska garderoba

Svaki put kada dođe vreme da spremam garderober i odvajam dečje stvari koje su F&A prerasli ili više nisu nosive - triput prevr...

Fashion

Bi Žu nakit: Nekonvencionalni minimalizam (+POKLON)

Poznajete li ženu koja je „imuna“ na primetan komad nakita, pogotovo onaj unikatan, karakterističan po vrhunskoj izradi? Ja ne. ...

Fashion

Summer is not over yet

Iskrena da budem, nekako još uvek ne mogu da se oprostim od leta. Uprkos tome što su dnevne temperature i dalje visoke, noći su post...

No comments

Leave a comment